Moja košarica

Total: 0 knjiga

Prati nas

Facebook Twitter


Devet cvjetova žudnje priča je o jednome mitskome mjestu i putu koji jedna žena mora prijeći – od nemilosrdnih ulica Manhattana do divljih džungla Yucatána – kako bi pronašla sebe i  ono što joj je oduvijek pripadalo. 

 

Lila Nova, rastavljena, uspješna poslovna žena živi sama u malom stanu u New Yorku.

U životu se vodi jednostavnom mantrom: bez ljubimaca, bez biljaka, bez ljudi, bez problema. Ali kada upozna bezobrazno zgodnog prodavača egzotičnih biljaka, njezin život procvjeta u nešto mnogo slikovitije.

Nakon što čuje legendu o devet tajanstvenih tropskih biljaka koje onome tko ih pronađe donose slavu, bogatstvo, besmrtnost i moć kreće u najveću avanturu svog života. U dubokim kišnim šumama Yucatána Lila upoznaje sasvim nov svijet šamana, životinjskih duhova, vračeva i, jednog neodoljivo privlačnog Indijanca. Tražeći svojih devet cvjetova, prisiljena je naučiti više nego li je ikad htjela – o džungli, prirodi, i što je najvažnije, samoj sebi. 


Prijevod: Gordana V. Popović
276. str
meki uvez
Format: 140x210
Godina izdanja: 2013.
Jezik: hrvatski
Šifra: 158471 ISBN: 978-953-7829-75-9

Bajka za odrasle puna misticizma, šamana i duhovnosti. Lepršava i intrigantna priča, ali i intenzivna ljubavna pripovijest s obiljem zanimljivih misli o smislu života.

Fort Worth Star-Telegram

 

Odvažan ženski užitak… Pustolovina koja kombinira kinetički, filmski vrtuljak spilbergovske fantazije s čarolijama Carlosa Castanede.

 Elle

 

Zajedno s avanturom, izdajom, ljubavi i rijetkim biljkama dolazi i drevna magija, romansa, zelenilo i pustolovina.

Publishers Weekly

 

Originalan i zabavan roman! Margot Berwin opojna je i zavodljiva pripovjedačica… Zahvaljujući duhovitosti, emocionalnosti, romantici i pustolovini koja se može mjeriti sa samim Indianom Jonesom, njezin je roman nezaobilazno ljetno štivo.

Sacramento Book Review

O autoru

Margot Berwin završila je poslijediplomski studij likovnih umjetnosti (MFA) na New Schoolu 2005. g. Njezine su pripovijetke objavljene na Nerve.com-u u New York Pressu i u antologiji The Future of Misbehavior (Budućnost lošeg postupanja). Živi u New Yorku.

> nastavi